Фото: Офіс президента

Ситуація на фронті та поставки зброї: Зеленський провів засідання Ставки

У вівторок, 21 березня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки. Під час зустрічі порушили питання обстановки на основних напрямках фронту та надходження військової допомоги від союзників.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

"Учасники заслухали доповідь Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про оперативну обстановку на основних напрямках фронту. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про перебіг бойових дій у межах зон відповідальності ОСУВ "Хортиця", "Таврія", "Одеса" та "Північ", — пише прес-служба.

Також під час Ставки були порушення питання:

  • ймовірних дій ворога у найближчій перспективі;
  • забезпечення наших воїнів боєприпасами;
  • календаря надходження зброї та боєприпасів від партнерів України.

"Окрему увагу приділили питанню захисту інформації та запобігання її витоку", — додає прес-служба.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо, російські загарбники продовжують наступальні дії в Донецькій та Луганській областях України. Українські військові за понеділок, 20 березня, відбили понад сотню атак ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.03.2023 15:59