Фото: Viva Promotions

Талановитий боксер помер у віці 27 років після жорсткого нокауту (фото)

Конголезький супертяж Арді Ндембо помер після нокауту від Нестора Сантани на шоу Team Combat League. Після бою 5 квітня в Маямі його ввели в штучну кому.

Про це повідомила промоутерська компанія Viva Promotions.

"Ми в Viva Promotions оплакуємо втрату Арді Ндембо, талановитого конголезького боксера, який трагічно помер після нокауту в матчі Team Combat League 5 квітня. Він залишався в штучній комі до своєї передчасної смерті", — йдеться у повідомленні Viva Promotions.

Конголезький надважковаговик Арді Ндембо помер після нокауту

Скріншот з соцмережі X Viva Promotions

Відомо, що у 27-річного бійця залишилось двоє дітей. Team Combat League відкрила грошовий збір для них. Ціль збору — 25 тисяч доларів.

Що відомо про бій Усик — Ф'юрі

Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, на думку промоутера Олександра Красюка, об'єднавчий бій між українськими боксерами Василем Ломаченком та Денисом Берінчиком навряд чи відбудеться.

Цікаво, що в Мехіко Сергій Богачук отримав зелений пояс тимчасового чемпіона WBC. Українець отримав його з рук президента Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулеймана.

Також промоутер Олександр Красюк із K2 Ukraine розповів цікаву деталь про контракт на поєдинок між українцем Денисом Берінчиком та мексиканцем Емануелем Наваррете. Боксери можуть провести реванш.

Недавно повідомлялось, що український боксер Олександр Гвоздик вийде в ринг з американцем Давідом Бенавідесом 15 червня. Про це офіційно оголосила промоутерська компанія Premier Boxing Champions.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.04.2024 17:15