Фото: Ігор Суркіс. Джерело – ФК "Динамо"

У "Динамо" зробили заяву щодо можливого повернення в клуб Мірчі Луческу

Інформація про те, що колишній головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу може повернутись у клуб на посаду генерального директора, виявилась неправдою.

Про це повідомляє FanDay з посиланням на заяву президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

Раніше у румунському виданні gsp.ro з'явилася інформація, що Луческу повертається в "Динамо", але тільки не на посаду головного тренера, а в ролі генерального директора. За інформацією джерела, саме таку посаду запропонував румунському фахівцю президент киян Ігор Суркіс.

Відповідь президента "Динамо" була дуже лаконічною, але зрозумілою, не залишаючи варіантів для домислів і припущень.

"Чи правда, що Динамо запропонувало Луческу посаду генерального директора, як пишуть румунські ЗМІ? Це жовта преса", — сказав Ігор Суркіс.

Нагадаємо, що головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу подав у відставку та навіть оголосив про закінчення кар'єри після програного матчу проти "Шахтаря" (0:1) у 13-му турі чемпіонату України. Але згодом охолов і закінчувати кар’єру передумав, попри 78-річний вік.

Також після від’їзду з України Мірча Луческу дав інтерв'ю російському пропагандистському медіа "Спорт Експрес". У ньому 78-річний румун розповів про свої плани щодо продовження кар'єри.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.05.2024 23:57