Фото: billboards-com-ua

У Києві на Дніпровській набережній з 17 березня обмежать рух: як проїхати

У Києві через будівництво лівобережної розв'язки Дарницького залізнично-автомобільного переходу на Дніпровській набережній частково обмежать рух. Обмеження діятимуть із 22:00 17 березня до 9 квітня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Вказується, що для виконання монтажних робіт на осі проїжджої частини Дніпровської набережної встановлять тимчасову опору. У зазначений період часу на частині Дніпровської набережної між вулицями Здолбунівською та Причальною буде частково обмежено рух:

  • 18 та 19 березня рух буде організовано однією смугою в кожному напрямку;
  • з 20 березня до 9 квітня працюватиме одна смуга у напрямку просп. Бажана і дві смуги у напрямку просп. Соборності.

обмеження руху у Києві

У Києві змінює рух №48 автобус

Також у КМДА повідомили, що із 17 березня орієнтовно до 30 червня змінить рух автобусний маршрут №48. Це пов'язано із роботами з прокладання інженерних мереж на вулиці Ентузіастів.    

Рух автобусів буде організовано трасою: станція метро "Лівобережна" — вулиця Раїси Окіпної — Русанівська набережна — вулиця Ентузіастів — бульвар Ігоря Шамо — вулиця Ентузіастів (до Русанівської набережної).

Нагадаємо, днями стало відомо, що у Києві приберуть частину блокпостівІнженерні споруди, які й надалі повинні виконувати свою безпекову функцію для столиці, залишать і вдосконалять. Непридатні бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки замінять на нові, бліндажі укріплять, а окопи приведуть до ладу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 17.03.2023 07:42