Фото: Pixabay

У Києві пропонують відкрити офіційне кладовище домашніх тварин

У Києві пропонують відкрити офіційне кладовище для домашніх тварин. Відповідна петиція станом на вівторок, 30 квітня, набрала понад 2700 підписів. 

"В більшості з нас є коти та собаки, які для нас члени сім'ї і яких ми дуже любимо. Але на жаль при втраті улюбленця ми стикаємося з великою проблемою поховання, бо офіційного кладовища для тварин наразі в нашому місті не існує", — -зазначає авторка петиції Анжеліка Ігорівна Степанчук.

Вона додає, що відкриття офіційного кладовища домашніх тварин може дати Києву додаткові фінансові надходження, адже багато власників домашніх тварин готові платити за місце поховання пухнастих улюбленців, якщо знатимуть, що його не забудують й не знесуть у будь-який момент.

Варто наголосити, що для того, аби ініціативу розглянула влада міста, петиція має зібрати шість тисяч підписів від киян.

Нагадаємо, що в Кабміні відреагували на петицію про створення зоополіції. В уряді вважають недоцільним створення в правоохоронних органах Національної поліції окремих підрозділів для захисту тварин від жорстокого поводження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.04.2024 05:16