Фото: Київська міськрада

У Кличка відреагували на заяви про можливе підтоплення "Поштової площі": у якому стані станція метро

Станція метрополітену "Поштова площа" працює у звичайному режимі як для пасажироперевезень, так і в якості цілодобового укриття для населення під час повітряної тривоги. 

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Станція "Поштова площа", зокрема й перегінні тунелі, що примикають до неї, перебувають у належному технічному стані. Ризики щодо підтоплення, закриття станції на ремонт чи реконструкцію відсутні", — йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що фахівці метрополітену провели позапланове обстеження споруд, за результатами яких ніяких деформацій не виявлено. 

"Міська влада закликає диванних експертів та блогерів не маніпулювати темою роботи столичного метрополітену, а медіа — використовувати інформацію перевірену та з офіційних джерел", — наголошують у КМДА. 

У прес-службі також додали, що підземний пішохідний перехід станції "Поштова площа" відокремлений цегляною перегородкою від майбутнього об’єкта багатофункціонального призначення.

Нагадаємо, що у січні між станціями київського метро "Либідська" та "Деміївська" почали будувати нову ділянку тунелю на заміну аварійній. Відновлення перегінного тунелю між станціями цими станціями метро планують завершити восени 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.05.2024 15:02