Фото: "Суспільне"

Україна залишається одним із фаворитів "Євробачення-2024": хто складе компанію нашим дівчатам у гранд-фіналі

У четвер, 9 травня, відбувся другий півфінал "Євробачення-2024" у Мальме. 16 артистів змагалися за можливість потрапити до гранд-фіналу, який відбудеться в суботу, 11 травня.

Раніше до фіналу вже пройшли 10 країн-учасниць першого дня змагання: Сербія, Португалія, Словенія, Україна, Литва, Фінляндія, Кіпр, Хорватія, Ірландія, Люксембург.

До них учора приєдналися ще 10 учасників: Латвія, Австрія, Нідерланди, Норвегія, Ізраїль, Греція, Естонія, Швейцарія, Грузія та Вірменія.

За оновленими прогнозами букмекерів, визначився явний фаворит. Тепер з імовірністю в 43% перше місце у гранд-фіналі посяде представник Хорватії Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim. Відстає від нього Nemo з піснею The Code зі Швейцарії. Його шанси оцінюють у 20%.

На третьому місці українські співачки Jerry Heil і alyona alyona, які зараз мають 8%.

На четверту сходинку несподівано піднялися Bambie Thug з Ірландії, — їхні шанси виграти оцінюють у 6%. У лідерській п'ятірці пісенного конкурсу — також італійка Angelina Mango. Її шанси оцінюють у 4%.

Нагадаємо, що раніше в Україні прокотилась хвиля обурення стосовно грошей, які виділили на нацвідбір на "Євробачення-2024". Організація національного відбору обійшлася державному бюджету України в майже 11 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 10.05.2024 10:34