Фото: Поліція України

Черговий скандал: поліція спростувала інформацію про жорстоке вручення повістки в Києві (відео)

У соціальних мережах активно обговорюють відео, на якому поліцейські та військові нібито жорстоко вручають повістку чоловікові в Києві. Повідомлялося, що силовики й побили чоловіка.

Проте в Патрульній поліції міста Києва спростували цю інформацію й показали відео, як усе було насправді.

Відомо, що ситуація сталася на Берестейському проспекті. Екіпаж поліції насправді почув крики жінки про допомогу, а тому інспектори одразу кинулися до неї. Як з'ясувалося, правоохоронці стали очевидцями сімейної сварки.

"Агресивний чоловік у нетверезому стані чіплявся та провокував конфлікт з дружиною. Він хапав її за одяг та намагався відібрати сумку. Поліцейські прийняли рішення затримати нападника. Неподалік місця події перебували військові, які також відгукнулися на крики киянки", — пояснили в поліції.

Оскільки затриманий своїми діями міг становити загрозу собі та оточуючим, патрульним довелось застосувати фізичну силу та кайданки. 

"Шановні читачі, тримайте оборону на інформаційному полі — довіряйте тільки офіційним джерелам", — додали в поліції.

Нагадаємо, троє військових побили цивільного чоловіка під час вручення повістки в Черкасах. У місцевому ТЦК стверджують, що чоловік провокував військових при виконанні, а відео, яке поширили у соцмережах, і на якому видно, як військовий б'є чоловіка ногою в обличчя, вирване з контексту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.05.2023 12:52