Фото: соцмережі

Мігрант з Алжиру влаштував різанину в Дубліні: у відповідь радикали розгорнули масові антиісламські протести

У четвер, 23 листопада,  у столиці Ірландії Дубліні увечері спалахнули масові протести. Там іммігрант із Алжиру із ножем напав на перехожих, серед яких були діти.

Про це пише Sky News.

За попередньою інформацією, інцидент стався на площі Парнелл у Дубліні. Нападника, який встиг завдати ножових поранень п'ятьом людям, з них поранення отримали троє дітей.

У відповідь ультраправі сили організували антиісламські протести. На опублікованих відео видно, що протестувальники громили вітрини магазинів та встигли побитися з поліцейськими. Протестувальники підпалювали громадський транспорт та авто поліцейських.

Нагадаємо, раніше у центрі Парижа місцева поліція та жандармерія розігнали заборонені пропалестинські мітинги. Правоохоронці застосували сльозогінний газ та водомети. Поліція затримала кілька осіб та доставила до поліцейських дільниць. Варто відзначити, що міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманін раніше того ж дня запровадив заборону на пропалестинські мітинги з метою недопущення масових заворушень у країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.11.2023 07:59