Колаж TrueUA

У центрі Києва двоє чоловіків вдарили цеглиною й обікрали військового

У п'ятницю, 23 лютого, у центрі столиці двоє чоловіків напали на військового прямо посеред вулиці. Вони підбігли до нього ззаду та вдарили цеглиною по голові, від чого він втратив свідомість. Скориставшись цим, зловмисники пограбували потерпілого, вкравши у нього мобільний телефон, гаманець та золоту каблучку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. Інцидент трапився у Шевченківському районі. 

Оперативники затримали нападників протягом декількох годин. Вони відтворили обставини події та встановили їхні особи. Ними виявились двоє чоловіків — 44-річний харків’янин та його 39-річний товариш, мешканець столиці. Одного із фігурантів затримали неподалік місця події, його спільника — на лівому березі Києва.

Чоловікам вже повідомили про підозру за статтею "Розбій" (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

"Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна", — зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чорноморську Одеської області сильно побили старшого сержанта української армії. Унаслідок нападу п'ятьох хуліганів військовий отримав перелом шиї та набряк мозку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.02.2024 03:26