Фото: поліція Тернопільщини

Побив військового і викрав автомат: на Тернопільщині затримали небезпечного злочинця

На Тернопільщині у Кременці місцевий житель жорстоко побив військового, а також викрав його автомат. Будинок нападника брали штурмом спецпідрозділи.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Тернопільської області. 

Як зазначають правоохоронці, побитого військового знайшли у лісосмузі ввечері 21 серпня і з численними травмами голови доправили до лікарні.

"За попередніми даними, між потерпілим і підозрюваним виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Коли військовослужбовець знепритомнів, то зловмисник відібрав у нього автомат, бронежилет та втік у невідомому напрямку", — йдеться у повідомленні.

У поліції розповідають, що нападник — це  раніше неодноразово судимий 42-річний житель Кременця. Його затримали у помешканні, де разом з ним були співмешканка та двоє її малолітніх дітей. Будинок нападника брали штурмом спецпідрозділи.

"У нього вилучили зброю, бронежилет та інші викрадені речі військовослужбовця. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею "заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від десяти до 15 років з конфіскацією майна", — повідомляють у поліції.

Нагадаємо, правоохоронці затримали у Києві двох чоловіків, які готували напад на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура. Зловмисники намагалися напасти на посадовця прямо біля його будинку. Нападниками виявилися раніше судимі 27-ми та 31-річний громадяни, зараз вони затримані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.08.2023 13:59