Фото ілюстративне. Джерело: "РБК-Україна"

На Одещині побили військового: в нього перелом шиї та набряк мозку

У неділю, 22 жовтня, в Чорноморську Одеської області сильно побили старшого сержанта української армії. Унаслідок нападу п'ятьох хуліганів військовий отримав перелом шиї та набряк мозку.

Про це повідомила "Думська" з посиланням на родичів потерпілого. Інцидент стався недалеко від магазину "Верже" на вулиці Лазурній.

Окрім того, з кишень військовослужбовця зникли банківські картки, телефон і військовий квиток.

В обласному управлінні Національної поліції України повідомили, що особи зловмисників встановлені. Наразі провадження відкрито за статтею "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Однак після отримання висновків експертів щодо тілесних ушкоджень, кваліфікацію провадження можуть змінити.

У серпні схожий випадок стався у Чернівцях. Там п'ятеро чоловіків побили військового біля його під'їзду. Постраждалий до цього переніс дві контузії. За словами депутатки Чернівецької міської ради Галини Абрам'юк, конфлікт виник через зауваження не шуміти під вікнами о першій годині ночі.

Нагадаємо, що на Тернопільщині у Кременці місцевий мешканець жорстоко побив військового, а також викрав його автомат. Будинок нападника брали штурмом спецпідрозділи. Як зазначали правоохоронці, побитого військового знайшли у лісосмузі ввечері 21 серпня і з численними травмами голови доправили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2023 15:53