Фото: соцмережі

У Чернівцях п'ятеро чоловіків побили військового, який переніс дві контузії

У Чернівцях п'ятеро чоловіків побили військового біля його під'їзду. Постраждалий до цього переніс дві контузії.

Про це у Facebook повідомила депутатка Чернівецької міської ради Галина Абрам'юк. Зазначається, що конфлікт стався через зауваження не шуміти під вікнами о першій годині ночі.

"Обурена до краю. Воїна, який переніс дві важкі контузії, біля під'їзду будинку, де він мешкає, його побили п'ятеро осіб чоловічої статі. А знаєте, за що? Олексій (так звати бійця) попросив тих "героїв" не бушувати під вікнами о першій годині ночі... Заява у поліцію подана. Чекаємо справедливого покарання для тих покидьків, які, розважаючись у час війни, побили захисника України", — написала вона.

Реакція правоохоронців

У прес-службі поліції відповіли, що було розпочато кримінальне провадження.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Поліцейські проводять відповідні процесуальні дії з метою встановлення всіх обставин події", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Драбівському районі Черкаської області молодий хлопець побив військовослужбовця на милицях. Інцидент трапився 10 липня.

Раніше повідомлялось, що священники Московської церкви побили українського військовослужбовця у Хмельницькому. Побиття добровольця Збройних сил України відбулось у самій церкві. Після цього московський піп зник, тому його оголосили в розшук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.08.2023 10:29