Фото: Національна гвардія України / Facebook

На Черкащині молодик побив військового на милицях: його змусили вибачатися на колінах (відео)

У Драбівському районі Черкаської області молодий хлопець побив військовослужбовця на милицях. Інцидент трапився 10 липня.

Про те, що сталося повідомила у соцмережі місцева жителька. За її словами, те, що хлопець "років 20" б'є ногами захисника, який має сліди поранень, вона побачила при виході з маршрутки.

"Вийшла з маршрутки і бачу таку картину: військового зі слідами поранень б'є ногами на проїжджій частині якийсь недоліток років 20 і з його вуст звучить фраза: "Ви ЗСУшники кон***ні, вас мочить нада, із-за вас війна", — переказала жінка слова зловмисника.

Вона розповіла, що військовий на ім'я Олександр став на захист країн із перших днів війни.

"Він був у найгарячіших точках — Соледар, Бахмут та інші. Пройшовши пекло війни снайпером, він отримав множинні осколкові поранення, сильну контузію", — повідомила жінка.

На допомогу бійцю підбігли люди, які були неподалік, відтягнули його та допомогли піднятися. Однак хлопець, який накинувся на військового, не зупинився й почав погрожувати тим, хто був поряд. Після цього, за словами жінки, до нелюда приєдналися підлітки на велосипедах, які почали кидати камінням у захисника.

"Цей покидьок комусь телефонує і кричить, що зараз із Києва приїдуть пацани і вас порішають. Військовий виривається із рук своїх односельців і, шкутильгаючи із милицею, намагається наздогнати цього нелюда. Слідом за ним їдуть на велосипедах хлопчаки років 12 і кидають по військовому дрібне каміння, викрикуючи образи", — описала ситуацію мешканка Черкащини.

Інформацію про скоєне підтвердила речниця Головного управління Нацполіції області Наталія Ткачук у коментарі "Суспільному". Вона зазначила, що за фактом побиття військовослужбовця відкрили кримінальне провадження.

"Заявники, які звернулися до поліції, повідомили, що в селі Шрамківка Драбівського району біля зупинки громадського транспорту між молодим чоловіком та військовослужбовцем відбувається конфлікт і що молодик побив військового", — повідомила Ткачук.

Поліцейські вже встановили нападника. Йому 21 рік. На даний час військовослужбовець перебуває в лікарні. Кримінальне провадження відкрили за попередньою правовою кваліфікацією — стаття 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Пізніше місцеве видання "Золотоноша Live" повідомило, що нападник на колінах попросив вибачення у військового. Це вдалося зробити після того, як колеги військового знайшли хлопця та особисто провели "роз'яснювальну бесіду".

Нагадаємо, священники Московської церкви побили українського військовослужбовця у Хмельницькому. Побиття добровольця Збройних сил України відбулось у самій церкві. Після цього московський піп зник, тому його оголосили в розшук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.07.2023 02:15