Фото: скріншот з відео

Лупив ногами по голові й залишив стікати кров’ю: нові деталі побиття військового на Волині

Державне бюро розслідувань з'ясовує обставини побиття військовослужбовця на території військової частини у місті Володимир Волинської області. За свідченнями потерпілого, тілесних ушкоджень йому завдав офіцер.

Згідно з наявною інформацією, військового із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами та переломом носа виявили 9 квітня, через добу після побиття.

Сестра потерпілого у соцмережі написала, що її родич був побитий старшим лейтенантом військової частини, в якій він служить. Причиною звірства стало те потерпілий "зайшов не в ту кабінку в душі".

"Він його збив з ніг і відгамселив ногами по голові (захищатись не міг, бо ще не повністю відновився після тяжкого поранення). Цей нелюд покинув його стікати кровʼю. Коли брата знайшли, від травм в нього відмовили ноги, бо мав велику гематому голови", — написала жінка.

Вона також опублікувала фото потерпілого у лікарні, де йому надають медичну допомогу.

Згодом сам військовослужбовець, якого побив офіцер, у коментарі місцевому телеканалу "Аверс" розповів, що зловмисник  змусив його ще й прибрати у душовій. Тоді чоловік пішов у пральню, де в нього відмовили ноги.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань проводять розслідування за фактом побиття  військовослужбовця у місті Володимир Волинської області. Військового із закритою черепно-мозковою травмою, гематомами та переломом носа виявили 9 квітня, через добу після побиття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.04.2023 20:32