Наслідки ракетного обстрілу Дніпра. Фото: Сергій Лисак

На Дніпропетровщині внаслідок ракетного обстрілу загинула дитина: в ОВА показали фото з місця удару

Вранці у п'ятницю, 19 квітня, російські терористи вдарили ракетами по Дніпру та області. У місті пошкоджено житловий будинок, два інфраструктурні об’єкти. Також є пошкодження у Павлограді та Синельниковому. Серед жертв і постраждалих — діти.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За його словами, у лікарні померла восьмирічна дитина, яка отримала поранення внаслідок обстрілу.

Дніпро

У місті внаслідок обстрілу горіла п'ятиповерхівка, у ній частково зруйновано два верхніх поверхи. Під завалами можуть бути люди. Крім цього, пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. Станом на зараз відомо про 15 поранених та двох загиблих.

"На жаль, одна восьмирічна дитина померла в лікарні. Співчуття рідним та близьким", — повідомив Лисак.

Кривий Ріг

У місті станом на зараз відомо про трьох постраждалих — це чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років, зазначив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Також у місті є влучання в інфраструктурний об'єкт, там виникла пожежа.

Синельниково й Павлоград

У Синельниково троє постраждалих, двоє з яких — діти. Частково зруйновано чотири приватні будинки, ще вісім — пошкоджені. 

У Павлограді пошкоджене одне з підприємств.

Нагадаємо, що ввечері в неділю, 14 квітня, росіяни вдарили ракетами по Дніпру та Дніпровському району. Попередньо було відомо про 12 постраждалих, серед них одна — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 08:34