Фото: ДСНС Дніпропетровщини

У Дніпрі завершено рятувальні роботи: що відомо про жертв російської атаки (фото)

У Дніпрі завершились аварійно-рятувальні роботи на місці російської атаки, яку вороги здійснили 19 квітня. У місті загинуло три людини, ще 24 особи отримали поранення.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у своєму Telegram-каналі.

У міністерстві зазначили, що вночі рятувальники деблокували з-під завалів багатоповерхівки тіло загиблого чоловіка.

"Всього внаслідок російської атаки у місті загинуло три людини, 24 — постраждало. Підрозділами ДСНС врятовано 12 осіб. Ще 51 людина отримала допомогу від психологів", — йдеться у повідомленні МВС.

Обстріл Дніпра та області 19 квітня

Вранці у п'ятницю, 19 квітня, російські терористи вдарили ракетами по Дніпру та області. У місті пошкоджено житловий будинок. Також пошкоджені ще п'ять багатоповерхівок, два приватні будинки, три навчальні заклади, сім адміністративних та офісна будівлі, ринок, магазини та торговельні павільйони, готель та СТО. А ще — майже півсотні авто. Дуже потрощена й інфраструктура міста.

У Синельниківському районі частково зруйновані понад 60 приватних осель, авто. Знищена сонячна електростанція та постраждало підприємство. Там семеро поранених.

У Дніпрі 20 квітня оголошено День жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки 19 квітня по місту та області.

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня російські війська завдали по Україні комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Повітряним силам вперше вдалося збити ракети Х-22. Вибухи також лунали в Одесі та Дніпрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.04.2024 09:52