Фото: Національна поліція України

У Києві рецидивіст посеред білого дня пограбував підлітка: яке покарання йому загрожує

У Києві чоловік пограбував 15-річну дівчину. Потерпіла йшла додому, коли підозрюваний вихопив у неї з рук мобільний телефон та втік.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва на сторінці у Facebook, до чергової частини Деснянського управління поліції 25 квітня надійшла інформація про пограбування неповнолітньої на вулиці Братиславській. Невідомий чоловік вихопив мобільний телефон з рук 15-річної дівчинки, яка прямувала додому. На місце злочину негайно прибула слідчо-оперативна група працівників кримінальної поліції та кінологи зі службовою собакою. 

Невдовзі правоохоронцям вдалося розшукати підозрюваного чоловіка у Дніпровському районі міста. Гаджет підозрюваний продав товаришу, у якого згодом його вилучили правоохоронці. 

"Ним виявився 39-річний донеччанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності й торік звільнився з місць позбавлення волі. Після скоєння злочину чоловік переховувався, однак ми викрили його та затримали. Підозрюваний продав мобільний телефон товаришу, у якого надалі ми вилучили речовий доказ", — коментує начальник кримінальної поліції Деснянського управління Євген Житомирський.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України — грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. У поліції зазначили, що за скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до 10 років. На час досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у березні в Києві чоловік через помсту убив собаку колишньої дівчиниПісля сварки вона пішла з дому, а коли повернулась, побачила, що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.04.2024 04:04