Фото: поліція Києва

Задушив та викинув у смітник: у Києві чоловік через помсту убив собаку колишньої дівчини

У Києві чоловік задушив собаку та викинув її у смітник. Таким чином злочинець вирішив помститися колишній дівчині, яка була власницею тварини.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Відомо, що до чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась 25-річна місцева мешканка. Вона заявила, що її колишній хлопець вбив собаку. На місце події приїхала слідчо-оперативна група.

Дівчина розповіла поліцейським, що мала стосунки з хлопцем, проте вирішила їх розірвати. Після сварки вона пішла з дому, а коли повернулась — побачила що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.

Працівники поліції встановили, що собаку побив співмешканець потерпілої. Він завдав тварині численних ударів та задушив. Тіло домашнього улюбленця він викинув до смітника.

"Відповідно до результатів проведеної судово-медичної експертизи, смерть собаки настала внаслідок механічної асфіксії", — зазначили у поліції.

Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Київщини та повідомили йому про підозру. Свої дії злочинець пояснив бажанням помститись. За скоєне чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, на початку грудня у Києві жінка викинула двомісячне цуценя з вікна багатоповерхівки. Від отриманих травм тварина загинула.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.03.2024 19:59