Фото: соцмережі

У Києві чоловік бив по голові й зламав ребра матері через відмову дати йому гроші

У Києві правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який жорстоко побив власну матір через відмову дати йому гроші. У жінки перелом ребер та черепно-мозкова травма.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

У вівторок, 26 березня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що на одній з вулиць Оболонського району столиці знайшли травмовану жінку, яку побив власний син. На місце події для документування всіх обставин одразу виїхала слідчо-оперативна група, мобільна група з протидії домашньому насильству, а також співробітники кримінальної поліції.

Що відомо про побиття жінки

Правоохоронці з’ясували, що під час сварки чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вимагав у матері гроші. Коли жінка йому відмовила, він жорстоко її побив. За висновком медиків, у потерпілої закрита черепно-мозкова травма, перелом ребер та інші тілесні ушкодження.

Працівники поліції затримали злочинця. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, у Києві чоловіка підозрюють у вбивстві власного сина. Відомо, що інцидент стався у січні цього року, а залишки вбитого виявили замурованими в гаражі підозрюваного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.03.2024 19:41