Фото: Facebook-спільнота "Українці у Франкфурті-на-Майні"

У Німеччині жорстоко побили бійця ЗСУ: що відомо

Охоронець готелю у німецькому Франкфурті побив українського військового, який приїхав на реабілітацію після поранення. Український воїн потрапив до шпиталю із поламаною щелепою та струсом мозку

Про це повідомляє "Новинарня" з посиланням на коментар генерального консула України Вадима Костюка.

Наразі бійцеві ЗСУ необхідна операція.

"За нашою інформацією, у п’ятницю ввечері наш військовий зайшов в уніформі у бар готелю. Після кількох зауважень з боку персоналу та охорони готелю щодо невідповідності його дрескоду, відбулася мовна перепалка, а потім бійка після спроби з боку охорони (представник народів Кавказу) вивести нашого бійця. Внаслідок інциденту в нашого громадянина — перелом щелепи та струс мозку. Поліцією зафіксовано цей факт", — розповів генконсул.

Консульство допоможе при підготовці до операції на щелепі та допоможе з поданням заяви у поліцію та пошуком адвоката. Крім того, у відомстві сказали, що спробують отримати в поліції відеозаписи з бару, де стався інцидент.

У Facebook-спільноті "Українці у Франкфурті-на-Майні" повідомили, що бійка сталася в готелі Roomers. Зловмисником виявився 23-річний чеченець. 

Нагадаємо, російські туристи побили двох українок у Парижі. Причиною конфлікту стало те, що постраждалі слухали українську музику. Нині їх госпіталізовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.03.2023 16:59