Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Києві жінка викинула з вікна двомісячне цуценя

У Києві жінка викинула двомісячне цуценя з вікна багатоповерхівки. Від отриманих травм тварина загинула.

Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Зазначається, що інцидент трапився на вулиці Архипенка. До поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з вікна викинули цуценя. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група районного управління.

"Столичні поліцейські затримали жінку за жорстоке поводження з твариною. За це їй загрожує до пʼяти років позбавлення волі", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 29-річна уродженка Херсонської області викинула з вікна сьомого поверху двомісячну собаку, яку вона недавно придбала для себе на місцевому ринку. Від отриманих травм цуценя загинуло.

Також у поліції зазначили, що напередодні, відносно підозрюваної слідчими було скеровано обвинувальний акт за статтею Кримінального кодексу України про грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрито кримінальне провадження. Жінці повідомили про підозру. Їй загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, нещодавно у селі Літки Броварського району Київської області собака напав на дівчинку і хлопчика, які гралися біля свого будинку. Як наслідок — вони отримали тілесні ушкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.12.2023 16:17