Збірна України з футболу. Джерело: УАФ

Збірна України з футболу зіграє матч із Польщею: коли та де відбудеться гра

Збірна України з футболу проведе товариський матч з Польщею перед Євро-2024 у Варшаві на Національному стадіоні. Матч Польща — Україна пройде 7 червня.

Про це повідомила прес-служба Польського футбольного союзу.

Національний стадіон у Варшаві побудували перед Євро-2012, він вміщує 58 тисяч уболівальників. Україна одного разу зустрічалася з Польщею на цій арені: у березні 2013 року здобула виїзну перемогу з рахунком 3:1 у матчі відбору на чемпіонат світу 2014 року.

Польща — одна з трьох збірних, з якою Україна запланувала контрольний поєдинок перед початком чемпіонату Європи з футболу. "Синьо-жовті" також проведуть матчі з командами Німеччини та Молдови. Гра з господарем Євро-2024 Німеччиною відбудеться 3 червня у Нюрнберзі, з Молдовою команда Реброва зустрінеться 11 червня у Кишиневі.

Як і Україна, Польща кваліфікувалась на Євро-2024 через плей-оф відбору. На континентальному турнірі "червоно-білі" зіграють у групі з Нідерландами, Австрією та Францією. Україна за підсумками жеребкування Євро-2024 потрапила до групи E та гратиме зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії. Перший матч на чемпіонаті команда Реброва проведе 17 червня, коли в Мюнхені гратиме з Румунією.

Нагадаємо, що на майбутній Євро-2024, який відбудеться в Німеччині, Союз європейських футбольних асоціацій дозволив розширити фінальні заявки національних збірних до 26 гравців. Раніше можна було заявити лише 23 футболістів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.04.2024 21:06