Фото: ОПУ

Зеленський із робочим візитом відвідав Миколаївщину

Президент України Володимир Зеленський зі своєю командою відвідав Миколаївщину. Обговорювали наслідки атак рашистів, стан енергосистеми й відновлення регіону.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соцмережах.

"Робоча поїздка до Миколаївщини. Регіон героїчно витримує всі удари терористів. Під час візиту провів нараду щодо поточної ситуації в області", — зазначив президент.

На нараді керівники держави та регіону обговорили оперативну ситуацію на півдні України, наслідки ракетних і дронових атак Росії.

Окрім цього, президент дізнався й про стан енергетичної інфраструктури регіону, засоби її захисту й темпи відновлення.

"Поспілкувалися про відбудову закладів освіти Миколаївщини, довгострокове відновлення економіки регіону й створення нових робочих місць", — розповів Зеленський.

У межах візиту президент разом із прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен відвідав поранених українських захисників в одному зі шпиталів Миколаєва.

"Важливо, щоб наші воїни змогли пройти не лише фізичну, але й психологічну реабілітацію. Велика подяка всім медичним працівникам, які оберігають здоров’я наших захисників. Бажаю якнайшвидшого одужання!" — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на початку січня фахівці розповіли, що Миколаївщина — одна з областей, енергосистема яких найбільше постраждала від обстрілів РФ. До цього переліку також увійшли Київ, Одеса, Дніпро, а також Дніпропетровська, Херсонська та Харківська області.

Суспільство, 30.01.2023 14:39