Володимир Зеленський під час Ставки верховного головнокомандувача. Джерело: Офіс президента

Зеленський провів Ставку та назвав головну тему засідання

У четвер, 25 квітня, президент Володимир Зеленський провів Ставку. На ньому розглянули три питання, серед яких основне присвячене захисту держави.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram-каналі Зеленського. 

За словами президента, сьогодні була велика й детальна доповідь прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів — не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. 

"По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації", — йдеться у повідомленні глави держави.

На засіданні Ставки, за словами Зеленського, також отримали зведення з фронту

"Основні напрямки, наші дії та ймовірні дії ворога, забезпечення війська всім необхідним", — зазначив він.

Глава держави заявив, що третє питання було присвячене контрактам та підсиленні власних виробників

"У цьому напрямі працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період", — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 25 квітня президент України Володимир Зеленський зустрівся з канцлером державної скарбниці Великої Британії Джеремі Гантом. Під час зустрічі вони приділили особливу увагу санкційній політиці та закриттю "лазівок" для обходу санкційних обмежень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.04.2024 18:11