Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Зеленський звільнив очільника Броварської РДА, який збив чотирьох людей у місті

У суботу, 27 квітня, президент Володимир Зеленський звільнив з посади голови Броварської райдержадміністрації Володимира Майбоженка після того, як той в'їхав у натовп напередодні.

Про це йдеться у розпорядженні глави держави від 27 квітня.

"Звільнити Майбоженка Володимира Володимировича з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України ''Про місцеві державні адміністрації'', — йдеться у розпорядженні Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський звільнив Володимира Майбоженка після ДТП у Броварах

Скріншот з сайту президента

Нагадаємо, у п'ятницю ввечері, 26 квітня, голова районної державної адміністрації Броварів Володимир Майбоженко збив людей на пішохідному переході. Постраждали чотири особи: 32-річна мати з донькою 2,5 року, а також два чоловіки — 29 та 26 років. Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Варто зазначити, що прилад "Драгер" показав, що на момент ДТП вміст алкоголю в організмі Володимира Майбоженка становив 2,31 проміле.

Своєю чергою начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв раніше, що медики продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді за участі голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка. Четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Згодом стало відомо, що очільника Броварської районної державної адміністрації на Київщині взяли під варту. Це стало можливим за клопотанням прокурорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.04.2024 19:52