Фото: росЗМІ

"Катастрофа режиму Путіна": у Кремлі шукають наступника після ордеру на арешт суду в Гаазі

У Кремлі вже шукають наступника для президента Росії Володимира Путіна. Після рішення Міжнародного кримінального суду про ордер на арешт президента РФ пошуки активізувалися.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону.

Юсов вважає, що Путін стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни.

"Російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали саме Гаагу, тому що сам факт обговорення цієї новини навіть для зазомбованого населення РФ був би дивним і занадто тривожним "дзвінком". Бо розповідати, що "спецоперація" йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС — це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою", — пояснив Юсов.

На думку представника розвідки, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Всі усвідомлюють геополітичну катастрофу режиму Путіна.

"І так, вже йдеться про пошук наступника Путіна, і шукає його вже не Путін", — заявив Юсов.

Що відомо про рішення суду в Гаазі

Міжнародний кримінальний суд 17 березня видав ордери на арешт диктатора Володимира Путіна та уповноваженого президента Росії з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Очільник Офісу генпрокурора України Андрій Костін пояснив, що Путін має офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину — незаконної депортації та переміщення українських дітей. Тепер його мають заарештувати за межами Росії та передати до міжнародного суду.

Також повідомлялось, що можливість перебувати в інших країнах світу для російського диктатора Володимира Путіна після рішення МКС стала проблемною.

У Міністерстві зовнішніх справ Росії також відреагували на видачу Міжнародним кримінальним судом ордера на арешт президента РФ Володимира Путіна. Там заявили, що ці документи не мають жодного значення.

Нагадаємо, Джо Байден прокоментував рішення Міжнародного кримінального суду про арешт президента Росії Володимира Путіна. Президент США також назвав його "дуже вагомим аргументом".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.03.2023 15:22