Фото: ДСНС / ілюстративне

Ранкова атака на Дніпро: загорілась багатоповерхівка, під завалами можуть бути люди

У Дніпрі вранці 19 квітня загорілась п'ятиповерхівка внаслідок ракетного удару російської армії по обласному центру. Будівля частково зруйнована, а під завалами можуть бути люди.

Про це повідомив у Telegram-каналі глава Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

За словами посадовця, станом на 06:21 шестеро людей постраждали внаслідок ворожого удару по Дніпру. Також, як повідомляє Сергій Лисак, на Криворіжжі пошкоджений  інфраструктурний об'єкт. Також є руйнування й на Синельниківщині — там загинула жінка. 

"Більше інформації — згодом. Поки ж подбайте про свою безпеку. Повітряна тривога продовжується", — додав очільник Дніпропетровської ОВА.

Варто зазначити, що у ніч на п'ятницю, 19 квітня, у Києві та усіх областях оголошували повітряну тривогу. Російські загарбники атакували ракетами з Півдня, також була загроза обстрілу ударними дронами-камікадзе типу "Шахед".

Також 18 квітня рашисти завдали ракетного удару по Дніпровському району Дніпропетровської області. Це сталося під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що ввечері в неділю, 14 квітня, росіяни вдарили ракетами по Дніпру та Дніпровському району. Попередньо було відомо про 12 постраждалих, серед них одна — дитина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.04.2024 07:01