Фото: Генштаб ЗСУ

Рашисти будують оборонні споруди в окупованому Криму: Генштаб назвав локацію

Російські загарбники готуються до оборонних дій в окупованому Криму. Рашисти залучають до робіт цивільних громадян.

Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Зазначається, що в Арм'янському та Джанкойському районах тимчасово окупованої території АР Крим противник продовжує будівництво фортифікаційних споруд та окопів. До виконання робіт активно залучають цивільне населення. 

Атаки ЗСУ

Авіація Сил оборони за добу завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.
Також, підрозділи Повітряних сил Збройних сил України знищили російський бомбардувальник Су-24М. Наші ракетники та артилеристи протягом доби уразили два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, один склад боєприпасів та два склади пально-мастильних матеріалів ворога.

Атаки ворога

Протягом доби противник завдав одного ракетного та 16 авіаційних  ударів, здійснив чотири обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі ігнорує закони та звичаї війни, продовжує застосовувати тактику терору проти мирного населення. 29 березня, внаслідок авіаційного удару по інфраструктурі міста Берислав Херсонської області, отримали поранення цивільні люди, пошкоджено приватні будинки та об’єкти цивільної інфраструктури.

Згідно з інформацією Генштабу, противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка. Підрозділи Сил оборони України було відбито 48 атак противника на зазначених напрямках.

Нагадаємо, російські загарбники втратили кілька сотень тисяч військових після початку повномасштабної війни в Україні. Саме такою інформацією володіють Сполучені Штати Америки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.03.2023 18:43