Фото ілюстративне. Джерело: npu.gov.ua

Рашисти вбили жінку та поранили підлітка під час атаки Миколаївщини

Російські загарбники вгатили по селу Солончаки Миколаївської області. Внаслідок ворожої атаки загинула жінка та поранено 14-річного хлопця.

Про це повідомив у Telegram-каналі очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Посадовець, зокрема оприлюднив інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області станом на 07:30 ранку 20 квітня.

За словами Кіма, у ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено російський розвідувальний БпЛА. У Миколаївському районі 19 квітня о 13:03, 13:05, 14:17 та 20 квітня о 06:21 ворог завдав артилерійських обстрілів по території Куцурубської громади.

"Внаслідок вчорашньої атаки у селі Солончаки загинула жінка. Поранення отримали 14-річний хлопчик та літній чоловік. На зараз обидва поранені знаходяться в лікарні, стан стабільний. Надається вся необхідна медична допомога. Також було пошкоджено житловий будинок", — йдеться у повідомленні Кіма.

Крім того, як зазначає чиновник, вчора о 13:17 обстрілів зазнала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає.

Нагадаємо, в суботу вранці, 20 квітня, в Одесі прогримів вибух. Перед цим у регіоні було оголошено про загрозу ракетної атаки.

Раніше повідомлялось, що вночі 20 квітня у Запоріжжі було гучно: у місті під час повітряної тривоги пролунав вибух. У низці областей оголошували ракетну небезпеку. Близько о пів на п'яту ранку в командуванні Повітряних сил ЗСУ заявили про фіксацію активності ворожої тактичної авіації на північно-східному та східному напрямках. Військові попередили про загрозу застосування противником авіаційних засобів ураження. Вже о 04:52 у Повітряних силах заявили, що була помічена ворожа керована авіаційна ракета, імовірно Х-59, яка летіла у напрямку Полтавської області. Згодом військові уточнили, що ця ракета змінила курс на Дніпро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.04.2024 09:07