Після ДТП у Броварському районі. Джерело: Нацполіція України

Резонансна ДТП за участю п’яного голови Броварської РДА: з’явилася інформація, в якому стані потерпілі

Медики продовжують надавати всю необхідну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді за участі голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка. Четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Двоє чоловіків у важкому стані. В обидвох — множинні переломи та забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми", — зазначив він.

За його словами, дівчинка 2,5 року та її мама мають травми середнього ступеня важкості. У дитини перелом плеча та рана носа, а також підшкірна гематома потиличної ділянки голови, у її мами — струс, переломи та травма грудної клітини.

"Продовжую особисто контролювати процес надання медичної допомоги постраждалим", — наголосив Руслан Кравченко.

Раніше він повідомляв, що серед постраждалих у ДТП за участі голови Броварської районної державної адміністрації: 32-річна мати з донькою 2,5 року, а також два чоловіки — 29 та 26 років. Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Нагадаємо, що прилад "Драгер" показав, що на момент ДТП вміст алкоголю в організмі Володимира Майбоженка становив 2,31 проміле. Посадовець затриманий. Триває кримінальне провадження. Незабаром його звільнять із займаної посади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.04.2024 11:18