Скріншот з відео

У Бразилії горів 33-поверховий хмарочос (відео)

У Бразилії в місті Ресіфі сталася масштабна пожежа, горів 33-поверховий хмарочос. На ліквідацію пожежі прибуло півсотні вогнеборців та 13 автівок пожежної охорони — обійшлося без жертв.

Як повідомляє CNN Brazil, пожежа сталася в ніч на четвер, 28 березня, але, на щастя, у місті в цей час почався дощ, який полегшив роботу пожежників.

Відомо, що будівля є недобудованою та сягає висоти в 90 метрів. На фото з соцмереж можна помітити, що вогонь почав поширюватись з даху хмарочоса.

"Сили громадської безпеки моніторять ситуацію в недобудові, яку охопило полум'я у районі Торре. Пожежна служба працює на місці події та гарантує, що всі, хто проживає в цьому районі, залишаються в безпеці", — запевнила губернатор штату Пернамбуку, в якому розташоване місто Ресіфі Ракель Ліра.

Також ситуацію прокоментував мер міста Ресіфі Жоао Кампос та запевнив, що Цивільна оборона блокує доступ людей до прилеглих з пожежею територій. 

"Я зателефонував у наш оперативний центр, щоб бути в курсі наслідків пожежі в висотній недобудові у районі Торре. Наші команди, включно з цивільною обороною, допомагають пожежникам блокувати доступ до вулиць і територій поблизу місця події. Я продовжуватиму стежити за цією ситуацією тут, у мерії Ресіфі, разом із координаторами команд, які працюють" — додає Кампос.

Нагадаємо, торік у Гонконгу горів 42-поверховий недобудований хмарочосЗМІ повідомляють, що на вулиці поблизу будівлі почали падати палаючі уламки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.03.2024 13:30