Поліція на місці вбивства українців у Баварії. Джерело: німецька поліція

У Німеччині вбито двох українців: підозрюваний — громадянин Росії (фото)

У суботу, 27 квітня, на півдні Німеччини, в Мурнау (Баварія), загинули двоє українців. Згодом підозрюваного у вбивствах затримали. За інформацією поліції, ним виявився росіянин.

Про це повідомило видання BR24. Журналісти уточнили, що це сталося перед торговим центром у Мурнау-ам-Штаффельзеє, саме там загинули двоє чоловіків з України.

Вони отримали смертельні ножові поранення. Від отриманих травм 36-річний чоловік помер на місці події. У місцевій поліції також додали, що 23-річного хлопця з важкими травмами спочатку доставили в лікарню, де він теж помер.

Згодом поліція затримала 57-річного підозрюваного, який виявився громадянином Росії. Він проживав недалеко від місця злочину. Передумови нападу поки невідомі. Прокуратура розслідує подвійне вбивство.

За словами речника поліції, зловмисник спочатку втік із місця події. Під час розшуку 57-річного підозрюваного затримали у його квартирі неподалік від місця злочину.

Двоє загиблих — українці, які проживали в районі Гарміш-Партенкірхен. Для детальнішого з'ясування обставин злочину кримінальна поліція Гарміш-Партенкірхена запитує інформацію у свідків.

Нагадаємо, що 9 квітня у Варшаві неподалік середмістя поліція знайшла тіла чотирьох вбитих чоловіків. У закинутій будівлі виявили мертвими трьох українців і одного громадянина Польщі. І жертви, й затримані — бездомні. У поліції припускають, що вони якийсь час жили у покинутому будинку, і між ними могло дійти до конфлікту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2024 08:33