Фото ілюстративне. Джерело: польські ЗМІ

Поблизу центру Варшави виявили тіла трьох убитих українців: деталі

У Варшаві неподалік середмістя поліція знайшла тіла чотирьох вбитих чоловіків. У закинутій будівлі виявили мертвими трьох українців і одного громадянина Польщі.

Про це повідомило "Радіо Свобода". Журналісти зазначили, що перші два тіла правоохоронці виявили ще в неділю, інші два — напередодні

Сьогодні на місці третю добу працюють правоохоронці, продовжують обстежувати будівлю, щоби пересвідчитися, чи немає там більше тіл. Про це медійникам повідомив речник столичної поліції Роберт Шумята.

На цю мить затримали сімох підозрюваних, це і чоловіки, і жінки. Шестеро з них українці й один — громадянин Польщі.

І жертви, й затримані — бездомні. У поліції припускають, що вони якийсь час жили у покинутому будинку, і між ними могло дійти до конфлікту.

"Коли сталося вбивство, ми ще не знаємо. Тіла перебували в різному ступені розкладання, а це означає, що вони там пролежали декілька місяців", — розповів Шумята.

Тіла знайшли в різних місцях будинку — в порожніх приміщеннях, на даху, також закопаним на подвірʼї. Сьогодні затриманим мають висунути звинувачення.

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що в Німеччині поліція розкрила вбивство 50-річної жінки з України, яке здійснили три роки тому. Вона працювала косметологом у Берліні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.04.2024 17:52