Оксана Ромберг. Джерело: Bild

У Німеччині розкрили вбивство українки трирічної давності: деталі

У Німеччині поліція розкрила вбивство 50-річної жінки з України, яке здійснили три роки тому. Вона працювала косметологом у Берліні.

Про це пише Bild.

Українка Оксана Ромберг родом з Києва. Вона переїхала до Німеччини, де стала відомим косметологом. У 2011 році жінка відкрила свій салон та працювала з багатьма німецькими зірками. 1 квітня 2021 року українку знайшли мертвою у власній квартирі в Берліні. На момент вбивства їй було 50 років.

У 2024 році поліція арештувала підозрюваного 53-річного чоловіка. Як пише видання, злочинець до смерті побив жінку. У неї були важкі травми голови та верхньої частини тіла. Для тортур він використовував каміння. На одному з них поліція знайшла сліди ДНК злочинця.

Вказується, що поліція склала список усіх знайомих українки та почала поступово викликати їх на ДНК-тест. Чоловік, який убив жінку, був 91-м у списку. До цього він не перебував на обліку поліції та не скоював подібних злочинів. Він інколи допомагав жінці з рукоділлям. За даними видання, він вбив її з метою пограбування.

Оксана Ромберг. Джерело: Bild

Оксана Ромберг. Джерело: Bild

Нагадаємо, на початку березня у німецькому місті Гоккенгайм жорстоко вбили біженку з України Маргариту Стеценко. Через деякий час також знайшли тіло її матері.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.04.2024 19:17