Фото: DW

У Норвегії в готелі вбили біженку з України: підозрюють її чоловіка

У Норвегії жорстоко вбили 30-річну біженку з України. Це сталося у вівторок, 4 липня, в одному з готелів міста Берген. У скоєному підозрюють її 30-річного партнера з Азербайджану, з яким загибла має спільну дитину. 

Про це повідомляє норвезьке видання Nettavisen

У готелі, де сталося вбивство, мешкають біженці з України. Жінка жила з дитиною в готелі, однак поки невідомо, чи були вони разом на момент події. Мертвою жінку знайшли працівники готелю. Медики намагались врятувати українку, проте вона померла від отриманих травм. Поліція Норвегії відмовилась коментувати, чим саме вбили українку, наголошуючи, що триває розслідування. 

Підозрюваний і чоловік жінки — родом з Азербайджану. Саме він був батьком дитини українки. У четвер, 6 липня, його відправили під варту. Він заперечує свою вину, однак правоохоронці наголошують, що мають докази його причетності до розправи.

Нагадаємо, у серпні 2022-го в Німеччині підпалили дитячий садок для українських біженців. За декілька днів до цього будинок для біженців атакували із застосуванням запальних пристроїв. А у січні 2023 року у Берліні троє чоловіків напали на двох біженок з України. Нападники розмовляли російською.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.07.2023 00:21