Фото: René Priebe/DPA

У Німеччині знайшли дитину вбитої біженки з України: усі деталі

Минулого тижня у німецькому місті Гоккенгайм жорстоко вбили біженку з України Маргариту Стеценко. Її нещодавно народжену доньку, яку тиждень розшукували, знайшли живою. Проте досі тривають пошуки матері загиблої українки.

Про це пише Bild.

Що відомо про вбивство біженки з України

7 березня у німецькому місті Гоккенгайм поблизу Штутгарта сталося моторошне вбивство 27-річної біженки з України Маргарити Стеценко. Її тіло знайшов перехожий на пішохідній доріжці. Донька вбитої, якій лише п'ять тижнів та матір, Марина Стеценко зникли безвісти. Німецькі судмедексперти виявили на тілі 27-річної жінки сліди насильницької смерті, чисельні гематоми та рани в області грудей, стегон та нижньої черевної порожнини. 

Загибла Маргарита Стеценко. Джерело: соцмережі

Маргарита Стеценко. Джерело: соцмережі

Справу розслідували понад 60 працівників поліції та кінологічний загін зі службовими собаками. До міста зі Штутгарта на допомогу також прибув спецпідрозділ KSK для перевірки документів громадян Ближнього Сходу та Росії та забезпеченні суспільного порядку під час проведення розслідування.

Що відомо про зникнення дитини

Дитині було всього п'ять тижнів і після вбивства матері вона залишилася живою. Так, дівчинка перебувала під опікою чоловіка та жінки. Працівники поліції заарештували їх через підозру у вбивстві українки. Правоохоронці вказали, що немовля було неушкодженим та його одразу ж госпіталізували.

Дитина вбитої українки. Джерело: Bild

В лікарні провели аналіз ДНК, який показав, що дівчинка справді є дитиною вбитої українки. Наразі немовля перебуває під опікою управління у справах молоді.

Видання зазначає, що безвісти зниклою вважається мати вбитої Маргарити Стеценко. Наразі її пошуком займається спеціальна комісія "Рампе".

Мати вбитої українки. Джерело: Bild

Нагадаємо, у Польщі 15 лютого жорстоко вбили 38-річну українку. Жінка родом із Тернополя, а до Польщі поїхала на заробітки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.03.2024 15:29