Фото: поліція Польщі

У Польщі жорстоко вбили 38-річну українку: подробиці трагедії

У Польщі 15 лютого жорстоко вбили 38-річну українку. Жінка родом із Тернополя, а до Польщі поїхала на заробітки. 

Про це повідомляє місцева поліція.

Правоохоронці вказують, що інцидент трапився у місті Томашів-Мазовецький Лодзинського воєводства. За даними слідства, до злочину причетний 48-річний чоловік. 

"Тіло 38-річної жінки знайшли у коридорі при вході в будинок. Поліцейські встановили особу підозрюваного, це 48-річний чоловік, який не мешкає в цьому будинку. Він завдав жінці двадцять ударів гострим предметом. Його затримали через три години після вбивства", — йдеться у повідомленні.

З яких причин чоловік пішов на тяжкий злочин, поки не відомо.

Водночас староста Матвіївського старостинського округу на Тернопільщині Ігор Яремчук у коментарі "Суспільному" розповів, що у жінки залишилося троє дітей: 21-річна дочка, ще одна дочка навчається у 10 класі й син — у 9 класі.

"Ця жінка постійно їздила на заробітки до Польщі, щоб заробити сім’ї на прожиття, знаємо її лише з хорошої сторони. Діти живуть з бабусею. Також у померлої є дві рідних сестри. Про смерть жінки нас повідомили її рідні. У селі зараз люди збирають гроші, щоб привезти тіло додому, коли його зможуть транспортувати — наразі невідомо", — розповів староста.

Нагадаємо, 12 лютого у Німеччині невідомі прямо на вулиці з ножами напали на двох українських баскетболістів — Володимира Єрмакова та Артема Козаченка. 17-річний Володимир помер у лікарні від численних травм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.02.2024 18:56