Володимир Єрмаков. Фото зі Facebook-сторінки Федерації баскетболу Києва

Убивство українського баскетболіста в Німеччині: заарештовано ще трьох підлітків

У Німеччині заарештували ще трьох підлітків через убивство українського 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова. Їх підозрюють у співучасті в злочині.

Про це повідомило видання DW із посиланням на німецьких правоохоронців.

"Йдеться про 14-річного німця грецького походження з Херне та двох сирійців у віці 14 і 15 років із Гельзенкірхена", — повідомили 16 лютого в німецькій поліції та прокуратурі.

Їх підозрюють у співучасті у вбивстві 17-річного Єрмакова. Головним підозрюваним у вбивстві слідство, як і раніше, вважає 15-річного німця турецького походження, якого заарештували 11 лютого, наступного дня після скоєння злочину.

Як відомо, Володимиру Єрмакову ввечері 10 лютого завдали смертельних ножових поранень на вокзалі в німецькому Оберхаузені. В автобусі на вокзал у Єрмакова та його товариша за командою Артема Козаченка виникнув словесний конфлікт з іншими молодими людьми. Після виходу з автобуса на вокзалі баскетболісти зазнали раптового нападу. Лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко, який теж отримав ножові поранення, перебуває у реанімації.

Нагадаємо, раніше в прокуратурі та поліції міста Ессен зазначили: правоохоронці в Німеччині встановили, що вбивству 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова передувала суперечка та сварка в автобусі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.02.2024 11:43