Фото: "Укрінформ"

Вбивство українського баскетболіста у Німеччині: з'явилися нові подробиці

Правоохоронці у Німеччині встановили, що вбивству 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова передувала суперечка.

Про це повідомляє видання Focus з посиланням на дані прокуратури та поліції міста Ессен.

За інформацією правоохоронців, ввечері 10 лютого на автобусній зупинці на площі Віллі Брандта в місті Оберхаузен між двома групами молодих людей спалахнула жорстока суперечка. Зокрема, спочатку конфлікт між молодиками спалахнув в автобусі. А по прибуттю на вищезгадану площу суперечка переросла у бійку. 

Внаслідок інциденту четверо молодих людей отримали серйозні поранення, ймовірно, ножові. Нападники з місця злочину втекли.

Згодом, попри проведену операцію, 17-річний українець від отриманих травм помер у лікарні. Тим часом правоохоронці затримали двох підозрюваних — 15-річного хлопця з Гельзенкірхена та 14-річного з Герне. За даними місцевої поліції, на 15-річного підлітка було видано ордер на арешт через серйозність звинувачень, тоді як 14-річного передали законним опікунам через відсутність достатніх доказів.

Водночас, за даними видання Bild, один з нападників був німцем турецького походження. Він вже відомий поліції за кілька злочинів, пов'язаних із завданням тілесних ушкоджень і пограбуванням. Другий підозрюваний — німець, але вже грецького походження.

Нагадаємо, речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко повідомляв, що у Німеччині правоохоронці затримали вбивцю 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова. МЗС України взяло на особливий контроль розслідування вбивства українського баскетболіста в Німеччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.02.2024 14:36