Фото: Національна поліція України

У Житомирі під пресом сміттєвоза загинув чоловік, який заснув у смітнику

У Житомирі 12 квітня сталася трагічна подія: чоловік потрапив під спеціальний прес разом із відходами у сміттєзбиральному автомобілі, внаслідок чого загинув на місці.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Загиблим виявився 46-річний місцевий мешканець. Згідно з показами свідків, чоловік за життя зловживав алкогольними напоями та незадовго до події його бачили сплячим у контейнері, прикиданого сміттям.

"Попередньо, під час вивантаження відходів у кузов сміттєзбирального автомобіля чоловік потрапив під спеціальний прес", — прокоментували правоохоронці.

У Житомирі виявили труп в смітнику

Фото: Національна поліція України

У поліції зазначили, що, відповідно до висновків експертів, причиною смерті потерпілого стали тупі травми тіла зі здавленням внутрішніх органів.

У Житомирі виявили труп на смітнику

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці кваліфікували цей інцидент як вбивство через необережність ч. 1 ст. 119 КК України. За цей злочин передбачено покарання від трьох до п'яти років позбавлення волі. 

Нагадаємо, у лютому на Житомирщині семеро людей загинули від отруєння чадним газом. Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, витік чадного газу відбувся через несправність газового опалення у приватному житловому будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.04.2024 10:22