Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Українські військові назвали село під Авдіївкою, яке найбільше хочуть захопити окупанти зараз

Російські загарбники продовжують проявляти активність на Авдіївському напрямку. Зараз вони сконцентрувалися на намаганнях "увірватися" в село Семенівка, але наразі їм зробити це не вдається.

Про це написав заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін у своїх соціальних мережах.

"Орлівка вартувала російській армії кількох підрозділів. Зараз найбільшу увагу й основні наступальні сили на Авдіївському напрямку вони сконцентрували на Семенівці", — зазначив він.

За його словами, "підори" тут постійно намагаються штурмувати та намацувати слабкі місця в обороні. Також кожен день атаки відбуваються в районі населеного пункту Бердичі.

"Час від часу ми чуємо у перехопленнях, як вони звітують, що зайняли певні рубежі, хоча насправді до них навіть не дійшли. Це вже така стала практика в російських підрозділах", — пояснив він.

Раніше в ефірі національного телемарафону він заявляв, що Збройним силам України все ж вдалося змусити окупантів втратити наступальний потенціал.

"Але можливість використовувати власні ресурси, наявність власних ресурсів, особового складу та техніки створює умови, за яких ворогу вдається досі втілювати спроби та намагання щодо просування вперед, це відбувається в основному в районі населеного пункту Семенівка", — зазначив заступник командира.

Джерело: DeepState

Джерело: DeepState

Загалом, за словами військового, ситуація на Авдіївському напрямку продовжує залишатися складною.

"Насамперед складною вона залишається через те, що в росіян залишається можливість проводити заміну на новіші та свіжіші підрозділи. Тобто вводити в бій свіжі та нові поповнення бригад", — підсумував Жорін.

Нагадаємо, раніше Третя окрема штурмова бригада опублікувала відео, що російські загарбники продовжують зазнавати шалених втрат у війні проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.03.2024 16:59