"Ворон": український трейлер нової екранізації культового коміксу та перезапуску легендарної франшизи

28 БЕРЕЗНЯ 2024 13:23

Компанія Adastra Cinema рада представити офіційний український трейлер перезапуску легендарної саги "Ворон". Масштабний екшн-трилер вийде у всіх кінотеатрах країни вже скоро. 

Стрічка заснована на однойменній серії коміксів Джеймса О'Барра, які розійшлися багатомільйонними тиражами та отримали кілька екранізацій в минулому. Перше втілення культової історії вийшло у 1994 році та назавжди увійшло в історію кіно та поп-культури через трагічну загибель під час знімання виконавця головної ролі — Брендона Лі — сина легендарного Брюса Лі. 

Головним героєм нової екранізації культового коміксу залишається музикант Ерік Дрейвен (Білл Скашгорд). Разом зі своєю дівчиною Шеллі Вебстер (Фка Твігс/FKA Twigs) він гине від рук жорстоких злодіїв, які контролюють все місто. Але жага до помсти за кохану виявляється сильнішою за смерть. Справжнє кохання ніколи не помирає, тому Ерік відроджується з мертвих і ступає на шлях відплати. Всюди його супроводжує Ворон — містичний птах, що уносить душі в країну мертвих, але може допомогти у боротьбі за справедливість. 

Головну роль у масштабному блокбастері отримав Білл Скашгорд, який відомий за екранізаціями бестселерів Стівена Кінга ("Воно" та "Воно 2"). Також актор прославився роботами в таких суперхітах, як: "Джон Уік 4", "Дедпул 2", "Атомна блондинка", "Вічні" та "Варвар".

Суперзірка та модна ікона Фка Твігс отримала головну жіночу роль. Номінантка на музичні премії Brit Awards, Grammy, Ivor Novello Awards та володарка нагороди MTV European Music Awards грає роль Шеллі, та знову продемонструє свої акторські навички поза межами форматів живих виступів та музичних відео.

Роль головного антагоніста дісталася Денні Хьюстону ("Люди Ікс: Росомаха", "Робін Гуд", "Падіння Янголів", "Битва Титанів", "Чудо-Жінка"). Грає у фантастичному блокбастері також і Лора Бірн ("Дівчина-король" та шоу "Фундація").

Продюсерами перезапуску легендарної франшизи виступив Едвард Р. Прессман ("Волл-стріт: гроші не сплять", "Американський психопат", "Вуличний боєць") Самюель та Віктор Хадіда ("Рембо: остання кров", "Тілоохоронець кілера", франшиза "Оселя зла", "Місто гріхів", "Імаджинаріум доктора Парнаса", "Парфумер: історія одного вбивці").

Режисером містичного екшн-трилера став культовий американський режисер та візіонер Руперт Сандерс ("Білосніжка та мисливець", "Привид у броні"). Під час створення фільму він зосередився на темах горя та моралі та створив "темний роман". Сандерс також виступив співавтором сценарію, який він присвятив Брендону Лі — виконавцю головної ролі у першій екранізації культового комікса, який трагічно загинув під час зйомок, та назвав Білла Скашгорда "наступником" легендарного Лі. 

Перезапуск культового мистичного екшн-трилера можна буде побачитиу цьому році ексклюзивно в кінотеатрах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.03.2024 13:23