Фото: соцмережі

Яку кількість підприємств теплової генерації вдалось відновити Україні: приголомшливі цифри

Нашій державі вдалось відновити практично всі підприємства теплової генерації. Вони були пошкоджені внаслідок ракетних та дронових атак Російської Федерації.

Таку заяву зробив віцепрем'єр-міністр — міністр відновлення, розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

"Підприємства теплової генерації відновлені практично на 100%. Паралельно працюємо над забезпеченням резервними потужностями на випадок виникнення форс-мажорних ситуацій", — сказав Кубраков.

За словами міністра, загалом з понад 700 об’єктів теплопостачання, які було пошкоджено росіянами, відновлено понад 65%.

"Загалом станом на сьогодні рівень підготовки об’єктів ЖКГ до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року становить близько 60%. Це базовий показник готовності на цей момент у році", — додав Кубраков.

Він також запевнив, що Україна технічно буде готова на 100% до початку опалювального сезону вже до 1 жовтня за умови злагодженої роботи всіх зацікавлених сторін.

Нагадаємо, з 1 червня в тарифи на електроенергію в Україні зросли майже вдвічі — до 2,64 гривні за кВт/год. Ті громадяни, які отримували раніше субсидії, можуть і надалі розраховувати на допомогу від держави — її сума збільшиться автоматично.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 13:59