Загорівся будинок і магазин: рашисти вкотре вдарили по Куп'янську (фото)

У середу, 25 січня, російські загарбники вдарили по Куп'янську. Внаслідок обстрілу пожежа сталася у житловому будинку та магазині.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Сьогодні о 7 годині ранку окупанти вкотре обстріляли Куп’янськ. Там горить приватний будинок та магазин. Попередньо — без постраждалих. На місці працюють екстрені служби",— написав Синєгубов.

Обстріл Куп'янська 25 січня

Він також додав, що минулої доби на Слобожанському напрямку обстрілів зазнали райони населених пунктів Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна.

"На Куп’янському напрямку противник обстріляв Вільшанку, Синьківку, Іванівку, Котлярівку і Табаївку. У Вовчанську Чугуївського району ворожі снаряди впали на територію фізично-оздоровчого комплексу. Пошкоджено ангари", — пише Синєгубов.

В смт Куп'янськ-Вузловий внаслідок обстрілу пошкоджено два приватних домоволодіння, господарчі споруди і газогін, а в смт Дворічна зруйновано дах господарчої будівлі та вибиті вікна у приватному будинку.

Крім того, близько 11:00 у селі Липці внаслідок артобстрілу поранення отримали двоє людей, обоє госпіталізовані у середньому стані.

Нагадаємо, 24 січня російські терористи обстріляли місто Куп'янськ Харківської області. Внаслідок обстрілу зруйновано житлові будинки.

Додамо, авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження противника, а також три удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Війна, 25.01.2023 09:50