Фото: Pixabay

Народила дівчинку й залишила помирати в пакеті, де її покусали тварини: на Закарпатті покарали горе-матір

В Ужгороді суд визнав винною жінку, яка народила дитину вдома та винесла новонароджене немовля на вулицю, де покинула напризволяще.  Дівчинка померла.

Як стало відомо з вироку суду, торік у лютому жінка у своїй кімнаті без допомоги медиків народила дитину. Вона перенесла новонароджену на підлогу, а сама пішла спати в ліжко. Через деякий час вона поклала немовля в пакет й винесла з будинку. За кілька днів покусане тваринами тіло дитини знайшли на задньому дворі.

Судова експертиза встановила, що немовля народилося доношеним та без вад розвитку, а померла дитина від переохолодження. За умови надання своєчасної кваліфікованої медичної допомоги та здійснення належного післяродового догляду можна було б запобігти смерті новонародженої дитини.

Під час судового засідання прокурор уклав з підсудною угоду про визнання вини. Її визнано винною у залишені в небезпеці новонародженої, що призвело до її смерті. Суд виніс покарання жінці у вигляді п'яти років ув’язнення та замінив реальний термін на два роками іспитового.

Скріншот вироку суду

Скріншот вироку суду

Нагадаємо, у березні в Києві поліцейські вилучили немовля у наркозалежної матеріПодальшою долею дівчинки піклуватимуться соціальні служби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Події, 19.04.2024 03:25