Наслідки обстрілу Чернігова. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Цього не було б, якби Україна отримала достатньо ППО": Зеленський показав фото наслідків удару по Чернігову

Унаслідок ракетного удару по Чернігову кількість загиблих зросла до десяти осіб. Такого могло би не статися, якби Україна мала належну кількість засобів протиповітряної оборони.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у дописі у своїх соціальних мережах.

"Чернігів. Триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Люди під завалами. Станом на цей час відомо про 20 постраждалих і 10 загиблих. Мої співчуття рідним і близьким", — зазначив він.

За його словами, на жаль, кількість загиблих може зрости. І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів протиповітряної оборони та якби рішучість світу в протидії російському терору теж перебувала на належному рівні.

"Терористи здатні ламати життя лише тоді, коли спочатку їм вдається залякати тих, хто здатен зупинити терор і захистити життя. Рішучість має значення. Підтримка має значення. Української рішучості достатньо. Потрібна достатня рішучість партнерів і достатня підтримка, яка її відображатиме", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що в середу, 17 квітня, російські окупанти завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. Ракетами влучили майже в центр міста. Є жертви та багато поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2024 11:59