Фото: скріншот

"Загроза нацистів й Донбас чекав": Путін розпочав параноїдальне послання

У вівторок, 21 лютого, президент Росії Володимир Путін звернувся із посланням до Федеральних зборів Росії. Диктатор почав свій виступ традиційно — з екскурсу в самостійно вигадану історію.

"Донбас боровся і чекав, що Росія прийде на допомогу", — одна з перших цитат Путіна.

Диктатор вчергове розповів, що РФ рятувала Донецьку та Луганську області України від "західних" і "нацистських" загроз. Каже, що Росія зробила все можливе для мирного завершення конфлікту.

"Це вони розв'язали війну, а ми використовуємо силу, щоб її зупинити", — говорить Путін про Захід.

За перші 10 хвилин свого "послання" диктатор декілька разів наголосив на загрозі "неонацистів", пригнобленні російської мови, військових базах США по всій планеті та на страшному "київському режимі", якому байдуже на свій народ, адже "Київ працює на Захід".

Потім Путін почав погрожувати.

"Чим більш далекобійні системи надходитимуть в Україну, тим далі ми відсуватимемо загрозу від наших кордонів", — заявив диктатор.

Згодом трохи поговорив про "гендерно неправильні родини" й про те, як РФ хоче "захистити дітей від західного впливу". Мовляв, там "пропонують гендерно нейтрального Бога".

"Перемогти Росію на полі бою неможливо", — каже Путін. Ймовірно, це щось із розряду "друга армія світу візьме Київ за три дні".

Водночас Путіну чомусь не подобається намір України повернути тимчасово окупований Крим.

"Ті, хто спланували нову атаку на Донецьк, на Донбас, чітко розуміли, що наступна мета — удар по Криму, ми це знали та розуміли, а Київ про це відкрито каже", — заявив Путін.

Окрему частину промови диктатор присвятив Донецькій та Луганській області. Розповів, що жителі цих регіонів самостійно обрали собі шлях у Росію.

З огляду на заяви терориста, Кремль розраховує на довготривалу війну. Путін розповів про плани створення фонду, який буде забезпечувати допомогою родини військових. Натомість солдатам запропонував встановити відпустку на 14 днів кожні пів року. Відтак, диктатор розглядає війну на роки.

"Захід розгорнув проти нас економічний фронт, але ніде нічого не досягнув і не досягне", — спробував заспокоїти свій народ Путін.

Потім довго розповідав про те, як у РФ все добре з економікою, промисловістю і виробництвом.

"У нас є все, щоб і безпеку забезпечити, і щоб забезпечити внутрішній розвиток країни", — каже диктатор.

Нагадаємо, наступного дня після послання Путіна дві палати російського парламенту мають провести те, що оголошено як позапланові засідання. І потім у Москві має відбутися масовий мітинг і концерт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.02.2023 11:18