Фото ілюстративне. Джерело: Telegram Олега Синєгубова

Рашисти знову вдарили по Харківщині: восьмеро постраждалих

Російські загарбники не припиняють терор Харківської області. У середу, 8 лютого, вони обстріляли село Варварівка, Чугуївського району, та місто Вовчанськ. Внаслідок обстрілу постраждали восьмеро людей.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Обстріл Варварівки

Синєгубов повідомив, що поранення внаслідок обстрілу Варварівки отримали двоє цивільних: 69-річний чоловік та 66-річна жінка. Пізніше стало відомо, що кількість поранених зросла до п'яти осіб.

Обстріл Вовчанська

Окупанти вдарили по місту о 12:00. Осколкове поранення отримав 52-річний чоловік, співробітник обленерго. Також у Вовчанську було поранено жінку 47 років, її госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

"За оновленою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанську через обстріли окупантів осколкове поранення отримав 10-річний хлопчик. Дитину госпіталізовано у стані середньої тяжкості", — повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого росіяни обстріляли Вовчанськ Харківської області. Вони поцілили у лікарню. Внаслідок атаки рашистів у Вовчанську сталася пожежа у місцевій лікарні. Горів дах на площі 150 м кв. З бомбосховища лікарні було евакуйовано вісім осіб.

Ввечері 7 лютого окупанти вдарили по Київському району Харкова. Також стався обстріл Центрального парку.

Війна, 08.02.2023 14:50