Фото: Instagram Судакова

"Шахтар" відхилив хорошу пропозицію "Наполі" щодо трансферу Судакова: названо суму

Донецький "Шахтар" відхилив пропозицію італійського "Наполі" щодо трансферу півзахисника команди Георгія Судакова. Раніше джерела називали суму угоди у 40 мільйонів євро.

Про це повідомляє Caught Offside.

Видання підкреслює, що стабільна гра Судакова вже призвела до чуток про те, що його можуть продати цього літа, хоча його контракт із "Шахтарем" розрахований до 2028 року і застереження про потенційний відхід гравця становить 150 мільйонів євро. За даними джерела, у січні "Наполі" відхилив пропозицію на суму 40 мільйонів євро.

"Вони зробили хорошу пропозицію, але клуб її відхилив. Ми швидко закрили цю тему, і я зосередив усю свою увагу на "Шахтарі". Я сподіваюся на [великий крок одного разу] і працюю над цим. Я не можу назвати чи виділити одну лігу. Я розглядаю п'ять найкращих ліг Європи. Але наразі я гравець "Шахтаря" і просто намагаюся показати себе тут якнайкраще", — додав Георгій Судаков.

Раніше повідомлялось, що півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України Георгій Судаков викликав зацікавленість у каталонської "Барселони". Гравець зацікавлений у зміні ситуації після закінчення сезону і його приваблюють виступи в іспанській Ла Лізі та англійській Прем'єр-лізі.

Нагадаємо, лідер донецького "Шахтаря" Георгій Судаков у січні відправився разом з командою на збори в Туреччину. А вже наприкінці місяця "засвітився" з дружиною на морі в Дубаї. Згодом футболіст попросив вибачення за свою поведінку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.04.2024 21:57